Puppy dagboek

Missy  8 weken

De kleine wijsneus is alweer 8 weken oud. Ze weet precies wat ze wil en past zich perfect aan tussen de grote bullen, samen slapen, samen spelen prachtig om te zien. En  nu met dat mooie weer is ze zo graag buiten en wij ook natuurlijk.

7,5 week oud, wat gaat het toch snel

Missy voelt zich al helemaal thuis tussen de grote bullen, ze is voor niemand bang en speelt met allemaal. Ze doet gewoon wat de grote ook doen, spelen, slapen, schooien, ze doet gewoon mee.

Wow 6 weken en al een echt hondje

Het gaat toch hard he. 6 weken alweer en al een heel hondje. Inmiddels speel ik al met de grote bullen, ben ik al buiten geweest, ben ik geprikt met een gemene naald, gechipt noemen ze dat, maar ik ben een stoere meid en heb niet gepiept. En ook heb ik mijn 1e prikje gehad in de dierenkliniek in Sleeuwijk en ben ik harstikke gezond (en leuk natuurlijk).

5 weken alweer

Het gaat nu heel erg hard, ik ben alweer ruim 5 weken oud en heb reeds kennisgemaakt met de grote bullen, ook ben ik voor het eerst buiten geweest en heb ik een hele grote speelren gekregen. En......mijn pappa Rock is Franse bulldog van het jaar geworden, hij had een heel gek kleedje op zijn rug.


24 dagen oud

En wat is er alweer veel gebeurd...... ik kan al lopen, ik heb een eigen vriendinnetje, Sjaan Banaan, ik heb geweekte brokjespap leren eten en ik heb al een keer met mijn halfzus Roza gespeeld. Vrouwtje zegt dat ik heel snel ben met alles en een vreetzak en een wijsneus...

Bijna 3 weken

Het gaat nog steeds heel goed met de kleine dame, omdat ze nog geen naam heeft de kleine Miss, noemen we haar voorlopig Missy. Ze kan zelfs al lopen en heeft vandaag haar allereerste hapje brokjespap op, zo schattig om te zien hoe liefdevol Mimmi met haar kind omgaat,

Dag 11

Dag 8 en 9

De kleine prinses doet het echt super. Mimmi is een geweldige liefdevolle moeder, zo lief om te zien.

1 week oud


Dit dametje is wel erg snel met alles, ze is amper een week oud en haar oogjes zijn al open!! Normaal is dat pas met een dag of 10.

Supergirl....

Dag 1 t/m 5

Het gaat supergoed met ons kleine meisje. vanaf het begin gelijk al, ze groeit als kool en Mimmi is een fantastische moeder, we zijn heel trots op moeder en kind.

Vandaag kwam de bestelling kleedjes voor in de werpkist binnen en zo lief, deze mevrouw van Hond en Comfort heeft een schattig roze mandje gemaakt voor de kleine Miss, lief he.

Hallo wereld......

Op 28-01-2018 is dit mooie meisje geboren.....

Omdat ze maar alleen is krijgt ze de volgende naam: The one and only van het Bullenparadijs.

Het gaat geweldig goed met moeder en kind, Mimmi is echt een voorbeeldige moeder en dit meisje heeft de hele melkbar voor zichzelf, wat een bofkont. Ze groeit dus al kool

Maak een gratis website.